Followers

Tuesday, April 24, 2012

designer baju nikah

pepagi buta rasa sikit cuak sebab rupanya baju nikah belom settle. lawak kan. yang lain boleh disettlekan tapi baju nikah belom settle. padahal baju nikah la yang pentingnya pon. kelam kelibut la call tailor sana sini cari yang mana masih available and boleh siapkan baju nikah aku dalam limited time. semuanya tak sanggup weh.. apalagi nervous nervous nervous lah.. rugila dah beli kain takkan tak tempah lak. nak beli yang ready made memang anytime jek tapi tak memenuhi citarasa lah kan. kita mesti ada design yang kita nakkan.

at last terbaca kat blog seseorang ni pasal designer baju dia. siap ada no telefon. aku try call tak berangkat pulak. so decide kasi terjah je. Alhamdulillah tailor ni sanggup ambik. sangat legaaaaaaaa okkay. ada jugak orang nak jahitkan baju nikah aku last seminit ni. base on material yang aku bawak dengan klu design yang aku nak dia pon draw kan kat aku. shantekkk sesangat. masa tailor ni draw aku takut weh. takutkan harga dia charge. dia punya consultant, drawing, design kan baju aku cam dah ala-ala kat butik. matikla... pung pang pung pang siap draw semua aku bagi opinion tailor tu bagi opinion dia setuju aku pun setuju baru ukur badan.. tadaaaa settle. sekarang tunggu baju siap. agak memahal jugak lah ye. paham-paham la kalau hantar baju last-last minute ni...

3 comments:

  1. hohohohohh..selamat pengantin baru nnti dear... :) bzkan?nnt tgu la time makin hampir..mesti lagi kelam kabut..pasal kite dah rase dh skurang nih...stress sgt2..hehehhehee

    ReplyDelete
  2. weeeeeeeeeee dah ada orang wish la..tq..tu lah rasa macam banyak lagi benda belom settle..nak nagis jek rasa

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails