Followers

Friday, April 29, 2011

apelah nasib

hari ni dengan dukacitanya ku tertinggal purse kat rumah. sedar masa nak isi minyak pagi tadi time otw ke opis. mujur cek siap2 dulu sebelom sampai petrol pump. masa tu kat traffic lite. gagau kat handbeg. eh eh takdo purse. ingat kot jatuh kat dalam kete ke hape. carik2 memang takdo. setelah diconfirmkan memang tinggal kat rumah dengan selamatnya. Alhamdulillah. risau jugak kan kot la tercicir kat mana naya jek. maklum lah kan baru2 gaji lagi ni kan. purse tu tebal lagik...
minyak kete lak tinggal 2 bar je lagi. tu pon yang satu bar tu rasa dah separuh kot.

di tengah hari jumaat yang heaven ni terpaksalah ku mendambakan diri dok kat opis je. disaat opismate lain sibuk cuci2 mata sambil ukur koridor shopping mall ku ni hah tengah update blog. naseb lah kan. sekurang-kurangnya jimat dah ni taklah melabur duit beli mende mengarut2 kat mall tu.

p/s : selalu tepis kalau nak minum air dah masuk semut tapi nape pelupa jugak nih. haishhhhh.




2 comments:

  1. alaaa..ciannyee...
    x pe..jimat skit kan??

    ReplyDelete
  2. tu la cian aku.
    lapo weh tak lunch. wawawawa.......

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails