Followers

Wednesday, November 10, 2010

its my bday!!!!



yup today is my birthday...
i am 27 yo already. phew!!! banyak dah tu. kalau nak kira ngan jari mmg tak cukup.

gila cari publisiti kah fiza.
siap announce dlm blog. pedulik...
nak kasi tau jugak...
once a year kan...
tapi dah tak excited macam zaman study dulu2.
sanggup berjaga sampai pkl 12 sebab nak tunggu sape wish paling awal.
means that org tu ingat kat kita sangat2.
sekarang pedulik apa. yang penting ngantuk tido.
birthday wishes tu pepagi tadi baru baca.
org yang paling awal wish *tett*...
yang penting bukan bf. ku mana ada bf. nangesss....

my wish :
- nak ada kehidupan yang selesa. free dari financial problem.
- nak ada kehidupan yang sihat.
- nak ada kehidupan yang bahagia.
- nak ada family yang sentiasa menjadi tulang belakang di kala susah n senang
- nak ada kawan2 yang sangat memahami & menghargai persahabatan yang terjalin

banyak lagi my wishlist. tapi nanti korang muntah hijau lak baca. so ku letak yg main jer.
bcoz today is my bday, ku nak buat keje sebanyak yang larat. biar banyak dokumen banyak voucher banyak LO yang stated my birthday date 10/11/10. cantik pe....

HAPPY BIRTHDAY TO ME....



7 comments:

  1. happy birthday acu

    ReplyDelete
  2. Salam..

    saya just blogwalking..baru tahu pasal blog ni..

    Anyway kalau ada masa, silalah menjelajah ke blog saya.

    regards,
    BLADE EDGE

    ReplyDelete
  3. anyms : kak lang kah ini???

    bd : thanx for ur steps...
    will walk to ur page soon

    ReplyDelete
  4. epi besday... :) may Allah bless u alwiz..salam perkenalan jua...

    ReplyDelete
  5. pzi~nape ko pampangkan umo ko kat situ (psst..nnt org tau umo aku jugak...hahaha ;))

    ReplyDelete
  6. aku suka je ayu kasitau umo aku. sbb ada org kata umo aku 23. huahuahua....(perasaan)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails