Followers

Monday, June 13, 2011

ex-housemate's wedding



semalam me dan 3 orang lagi housemate pegi wedding ex housemate kami ni kat padang jawa. actually ni husband nya punya side. yang belah bride tak pergi. memang memula dah pasang niat nak pegi. dah well plan ngan 3 housemate yang lain tu jugak. tapi hujung hujung tak jadi sebabnya me clash ngan kenduri tahlil 40 hari arwah abang ipar. yang kak jue tak pergi sebab husband nya ada program. alih alih memang semua tak pergi. so disebabkan rasa bersalah tak dapat pergi yang side dia kat Kajang tu we all pergilah yang groom side.

makanan adalah melazat. ada pulak sambal goreng jawa tu. memang kenalah ngan selera. tu memang lauk kenduri feveret ku. amik lauk tu banyak. makan sampai kenyang sambal goreng tu sahaja. nasik tak layan. sudahnya kenyang sekejap jek...ada jugak kuih koci kegemaran jugak. jangan gelak ye memang macam aunty2 jek suka makan kuih ni tapi pedulik hapa... sedap weh. ada dadih pon tak layan dah.

Selamat pengantin baru izan n acid. semoga kekal sehingga ke akhir hayat.

3 comments:

  1. tuan tanah kedaung bila pulak

    ReplyDelete
  2. tuan tanah ni tak tau la bila... tak nampak bayang pon lagik.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails