Followers

Thursday, June 9, 2011

exam yang tak sudah

yesterday, me pergi amik exam lagi. again!!!
macam dah masuk dalam list of the year jek.
every year dok ulang exam yang sama. lagi lagi exam BITK ni.
nak kata soklan susah tak jugak.
rasa macam boleh jawab jek. tapi masak elah nya nape lah asik fail je.
tensi tau dak time dapat slip result tu.
ntah macam mana kriteria yang membolehkan lulus tu.
ke kena dapat full mark baru kira lulus.
kira kalau salah satu jawapan pon kira fail lah tu yek.
ntah ler wallahu'alam....
semoga tahun ni ada 1 keajaiban berlaku.

miracle...miracle...miracle.

4 comments:

  1. Semoga kali nih berjaya la hendaknya ..aminn:D

    ReplyDelete
  2. ameeeen aini. moga2 masin mulut ko.

    ReplyDelete
  3. ameen... nanti boleh sendiri jugak yang buat kenaikan gaji. hihihi...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails